Oprema kojom raspolažemo

U korak sa svetom – Oprema kojom raspolažemo

Preko LCD ekrana instaliranog na stomatološku stolicu, pomoću intraoralne kamere mogu se prikazati svi detalji na zubima i u usnoj šupljini.Stomatolog i pacijent uspostavljaju direktnu vizuelnu komunikaciju u pregledu i tokom terapije.

Intraoralna kamera

Upotrebom digitalnog rendgen aparata maksimalno je redukovana doza zračenja, a omogućen je skoro trenutni prikaz rtg digitalnog snimka koji je moguće sačuvati, pregledati ili poslati putem interneta.

Digitalni rendgen aparat

Specijalnim Vita Shade, digitalnim aparatom za određivanje boje zuba olakšava se komunikacija između tehnike i ordinacije i daje mogućnost da se zub napravi u što prirodnijem izgledu.

Diodni (tvrdi) laser koji pruža mnogobrojne mogućnosti od hirurških intervencija na mekim tkivima, streilizaciji kanala korena, terapije sensitivnih vratova zuba, beljenja zuba u ordinaciji i još mnogo toga.

Diodni laser

Iradia LLLT (meki Laser) koji služi za biostimulaciju. Deluje na meka i tvrda tkiva tako što regeneriše vlakna i ćelije. Takođe deluje i na bolna stanja u TM zglobu, kao i na upalu maksilarnih sinusa i još mnogo toga.

Iradia LLLT

CAD CAM sistem koji omogućava izradu bezmetalnih kruna i plombi u jednoj poseti za samo 60 min.

Kompjuterski program Digital Designer Pro koji omogućava stomatologu da predvidi osmisli i pokaže pacijentu kako bi izgledali zubi pre početka bilo kakve intervencije.

Digital Designer Pro

Pomoću specijalnih aparata za mašinsku obradu kanala korena (protaper) mnogo preciznije i sigurnije se leče zubi i dolazi do boljeg terapijskog uspeha.

Pomoću specijalnih Stomatoloških lupa koje koristimo u našoj ordinaciji u mogućnosti smo da do najsitniji detalja pregledamo strukturu zuba i mekih tkiva usne duplje.

Stomatoloskih lupa

Ultravac je presa kojom smo u mogućnosti da pravimo zaštitne folije protiv bruksizma (stuganja zuba), folije kao zaštitu u kontaktnim sportovima, folije za beljenje zuba kao i folije koje služe kao splintovi posle skidanja fiksnog ortodontskog aparata.

Ultravac