Oprema kojom raspolažemo

U korak sa svetom – Oprema kojom raspolažemo

Preko LCD ekrana instaliranog na stomatološku stolicu, pomoću intraoralne kamere mogu se prikazati svi detalji na zubima i u usnoj šupljini.Stomatolog i pacijent uspostavljaju direktnu vizuelnu komunikaciju u pregledu i tokom terapije.

Intraoralna kamera

Upotrebom digitalnog rendgen aparata maksimalno je redukovana doza zračenja, a omogućen je skoro trenutni prikaz rtg digitalnog snimka koji je moguće sačuvati, pregledati ili poslati putem interneta.

Digitalni rendgen aparat

Pomoću PROCERA tehnologije (Skener) moguće je model protetske nadoknade skenirati u Beogradu a nadoknadu izraditi u specijalizovanom centru u Geteburgu (Svedska). Na taj način se obezbeđuje vrhunski kvalitet rada.

Procera skener

Specijalnim Vita Shade, digitalnim aparatom za određivanje boje zuba olakšava se komunikacija između tehnike i ordinacije i daje mogućnost da se zub napravi u što prirodnijem izgledu.

Vita Shade

Diodni (tvrdi) laser koji pruža mnogobrojne mogućnosti od hirurških intervencija na mekim tkivima, streilizaciji kanala korena, terapije sensitivnih vratova zuba, beljenja zuba u ordinaciji i još mnogo toga.

Diodni laser

Iradia LLLT (meki Laser) koji služi za biostimulaciju. Deluje na meka i tvrda tkiva tako što regeneriše vlakna i ćelije. Takođe deluje i na bolna stanja u TM zglobu, kao i na upalu maksilarnih sinusa i još mnogo toga.

Iradia LLLT

CAD CAM sistem koji omogućava izradu bezmetalnih kruna i plombi u jednoj poseti za samo 60 min.

CAD CAM sistem

Kompjuterski program Digital Designer Pro koji omogućava stomatologu da predvidi osmisli i pokaže pacijentu kako bi izgledali zubi pre početka bilo kakve intervencije.

Digital Designer Pro

Pomoću specijalnih aparata za mašinsku obradu kanala korena (protaper) mnogo preciznije i sigurnije se leče zubi i dolazi do boljeg terapijskog uspeha.

Aparata za masinsku obradu kanala korena

Pomoću specijalnih Stomatoloških lupa koje koristimo u našoj ordinaciji u mogućnosti smo da do najsitniji detalja pregledamo strukturu zuba i mekih tkiva usne duplje.

Stomatoloskih lupa

Ultravac je presa kojom smo u mogućnosti da pravimo zaštitne folije protiv bruksizma (stuganja zuba), folije kao zaštitu u kontaktnim sportovima, folije za beljenje zuba kao i folije koje služe kao splintovi posle skidanja fiksnog ortodontskog aparata.

Ultravac